Werkplaats

Snelle service en vaste prijzen

In onze werkplaats doen wij alle onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij streven ernaar dat u bij ons snel terecht kunt voor een afspraak. Voor kleine reparaties, zoals lampjes, accu vervangen, ruitenwisserbladen e.d. kunt u direct terecht.

Voor alle reparaties krijgt u vooraf een prijsopgave. En deze prijs is vast!

afbeelding vaste prijs

Onderhoud

Onderhoud volgens voorschrift van de fabrikant uitgevoerd en met onderdelen van originele kwaliteit! Al vanaf € 145,- voor een kleine onderhoudsbeurt.

Afbeelding Oliewissel

Airco

De airco van uw auto zorgt niet alleen voor koele lucht, maar ook voor een aangenaam klimaat. Zowel in de zomer als in de winter. Laat de goede werking van uw airco periodiek controleren voor optimaal genot!. En is de airco defect dan kunnen wij deze voor u repareren en opnieuw afvullen met koudemiddel.

Afbeelding airco

APK

Een APK is belangrijk voor de verkeersveiligheid en het milieu. En u houdt uw auto in een goede technische staat van onderhoud. Een losse APK kost € 29,50 en is gratis bij een onderhoudsbeurt.

Afbeelding Werkplaats

Banden

Wij leveren alle merken banden voor een scherpe prijs. Kijk hier voor de actuele prijzen voor uw band.

Afbeelding Banden

Remschijven en remblokken

Originele kwaliteit voor uw veiligheid en altijd scherp geprijsd.

Afbeelding remmen

Laat uw accu testen

In moderne auto’s vol met elektronica is een goede accu zeer belangrijk. Een slechte accu kan zomaar storingen veroorzaken, terwijl uw startmotor wel gewoon ronddraait. Laat uw accu door ons testen op de goede werking. Gratis.

Accu afbeeldingen

Ruitenwisserbladen

Een goed zicht bij regen is van levensbelang. Daarom monteren wij Bosch ruitenwisserbladen. Als beste getest.

Ruitenwisser Afbeeling